Zoon terroriseert leraar – straf van papa gaat de wereld rond

Bij de opvoeding van onze kinderen moeten we soms creatief uit de hoek komen. Als berispingen en gesprekken niet meer helpen, moeten we alternatieve maatregelen nemen. Dat is ook precies wat een vader genaamd Bradley Howard uit de VS deed.

Bradley uit Texas kreeg te horen dat zijn zoon Brad zich op school als een ettertje gedroeg. De 17-jarige jongen maakte het leven van zijn leraar tot een hel. De tiener zat constant te praten tijdens de les en toonde geen enkele interesse in wat de leraar te vertellen had.

vader en zoon

De toegewijde vader probeerde op zijn zoon in te praten, maar blijkbaar misten deze gesprekken hun effect. De vader bleef boze mailtjes ontvangen van de school en het probleem bleek steeds groter te worden. Maar op een dag had hij er genoeg van!

Bradley waarschuwde zijn zoon: “Als we nog één telefoontje krijgen, kom ik naar je school en ga ik gewoon naast je in de les zitten!”

En ja hoor, er volgde een nieuw telefoontje. Brad had zich nog maar eens beroerd gedragen in de klas. Bradley had de volgende dag vrij, en voegde de daad bij het woord.

De vader ging midden in de klas vol studenten zitten. Toen de zoon de klas binnenstapte, had hij zijn vader aanvankelijk niet opgemerkt.

vader bij zoon in de klas

De papa bleef geduldig in het klaslokaal zitten en stond niet toe dat zijn zoon de rust zou verstoren. Uiteraard tot grote hilariteit van de vrienden van Brad.

De zus van Brad, Molly, die in dezelfde klas zit, maakte een foto van het tafereel en postte het op Twitter. Nu wordt de vader wereldwijd geprezen voor zijn geniale straf.

Wat vind jij hiervan? Laat van je horen in de reacties!

Bron en afbeeldingen: Facebook en BuzzFeed