Zoontje huilde te hard tijdens vrijpartij dus moeder besluit hem te wurgen zodat hij stopt

We hebben al vaker gezien dat kinderen helaas soms zo ver kunnen gaan met zeuren en huilen en tegendraads zijn dat ze het bloed onder je nagels vandaan kunnen halen. Zo zagen we ook hier een man die daar een goede oplossing voor had wat tot hilariteit leidde.

Helaas kan het ook anders gaan waarbij (één) van de ouders zo gek wordt dat zij het kind slaan of misschien wel erger. Het ergst denkbare is gebeurd in het verhaal hieronder.

In het kleine Italiaanse dropje Piedimonte San Germano, heeft een moeder haar tweejarige zoontje gewurgd. De reden was dat zij helemaal gek werd van zijn gehuil. De vrijpartij die Donatella Di Bona (28) met haar vroegere vriend had werd door het intense gehuil verstoord en het maakte haar allebei dusdanig gefrustreerd over dat ze het botvierde op de huilende kleine. Nicola Feroleto (48) keek toe, maar greep hij niet in. Beide ouders zijn gearresteerd en beschuldigd van (medeplichtigheid aan) moord.

De vreselijke gebeurtenis speelde zich tien dagen geleden af. Het stel had de auto geparkeerd in een verlaten straat en wilden even met elkaar rollebollen in een open veld. Toen na een korte pauze aan de tweede ronde wilden beginnen, liep het mis.

In de auto was de kleine Gabriel intens aan het huilen want hij wilde duidelijk naar huis en niet meer in de auto zitten zonder zijn ouders. In plaats van naar zijn gehuil te luisteren, gaf Nicola hem twee stevige meppen.

Eenmaal thuis aangekomen was het Donatella die het niet meer aankon en flipte. Ze kon hem eigenlijk alleen maar verdragen als hij sliep en stil was maar deze keer kon ze er allemaal niet meer tegen: ze legde haar handen om de nek van de peuter en begon ze hem te verstikken.

Toen de kleine geen teken van leven meer gaf, sloeg de paniek toe. Huilend liep ze toen met haar zoon in haar armen de straat op, een buurman schakelde de hulpdiensten in. Reanimatiepogingen die erna gedaan zijn konden de kleine Gabriel helaas niet meer redden.

Donatella beweerde in eerste instantie dat een onbekende autobestuurder haar zoon had aangereden en Gabriel daardoor was overleden. De aard van de verwondingen maakte echter al snel duidelijk dat er meer aan de hand was.

Tegen haar moeder had Donatella wel meteen de waarheid opgebiecht.”We hebben het verknald. Nicola en ik hebben Gabriel gewurgd. Maar zeg niet dat hij er ook bij was, anders gaat hij ons vermoorden”, klonk het.

Donatella veranderde bij de politie verschillende keren haar versie van de feiten, maar na enkele dagen speelde ze dan toch open kaart. “Oké, ik heb het kind vermoord. Maar Nicola hield me niet tegen. Hij deed niets omdat het hem niets kon schelen.”

Arme kleine Gabriel, We hopen dat zijn moeder en vader gepast worden gestraft.

Wat vind jij? Reageer hieronder