Zwarte kat maakt rare geluiden via babymonitor – als mam het ziet haast ze zich naar huis

Hoewel niet iedereen als ouder is gemaakt, wisten Roy en Bernita Rogers dat het hun roeping was. Helaas was het proces om een ​​kind te krijgen een moeilijke weg voor het paar. Na drie mislukte zwangerschappen waren Roy en Bernita klaar om de handdoek in de ring te gooien. Misschien was het niet mogelijk om mama en papa te zijn.

Dat moment van twijfel is precies wanneer een harige baby hun leven binnenkwam. Ze hadden geen idee dat deze kleine zwarte fluffball de sleutel zou zijn om het leven van hun dochter jaren later te redden.

Midnight was de naam van het zwarte kitten die Roy en Bernita hadden gered nadat hij de achtertuin was binnengelopen. Midnight was al jaren hun enige “kind” en al hun affectie voor hun ouderschap was gericht op de lieve kat. De zaken namen echter een positieve wending toen Bernita opnieuw zwanger werd.

Deze keer ging alles vlekkeloos en verwelkomden ze een meisje genaamd Stacey de wereld in. Dingen leken in het begin prima – Stacey was een gezonde pasgeborene die graag met haar kattenvriendje knuffelde. Maar toen veranderde alles …

Helaas werd Stacey kort na haar geboorte ziek – maar artsen verzekerden Bernita dat de achteruitgang in de gezondheid van haar baby het gevolg was van een verkoudheid. Dezelfde dag zeiden artsen tegen Bernita dat ze zich geen zorgen hoefden te maken, maar het ondenkbare gebeurde. Ergens in de gaten dat er iets niet klopte, rende Midnight Bernita’s aandacht.

Helaas, Bernita begreep de boodschap van de kat niet en zei: “Hij was behoorlijk volhardend, hij wilde duidelijk dat ik iets deed, maar ik was niet geïnteresseerd.” In plaats van nee te nemen, stormde hij terug naar de babykamer en begon luid te miauwen in de babyfoon. Dat is wanneer Bernita opfleunde en iets opmerkte. Wat ze vond in de babykamer zal ze nooit vergeten …